AUTO INTERIEUR REINIGEN

Wiki Article

Jouw heilige koe staat daar maar zonder glans op de oprit? Laat je bolide door ons tot in detail. Sneeuw doet je toyota geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij maken er zoveel werk van dat de oogverblindende glans die je vierwieler ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Onze mensen zijn altijd trots op het eindresultaat, en dat is niet zo gek, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze webpagina meerdere voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen bekende naar je toe om te vragen of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast en zeker eens gebeurd, je bent op weg naar de supermarkt om boodschappen voor het weekend te doen en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Spijtig, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die beschadigingen maken de kleur ook mat, het ziet er niet uit. Om van al die krasjes in je auto af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die glimmende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de lak. Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit ook in ons aanbod, dus jouw Audi kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is nano-coating nu precies? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je bestaande autolak heen die nog lang blijft zitten. Belangrijk is dat de bolide eerst helemaal gepoetst moet zijn wilt de glascoating effectief zijn. Na deze glas-coating valt het viezigheid en regenwater er probleemloos van af, je vierwieler blijft spik en span.

Wil je het interieur van je voertuig laten vernieuwen zodat deze aantrekkelijk is om in te zitten? Niks van het auto interieur slaan wij over, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het binnenkant laten zuiveren goed voor? Na een poos is het interieur lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Nissan net nieuw had gekocht? We gaan niet met een zalige reuk domineren, maar verwijderen deze zodat je interieur weer prettig ruikt.

Ook een compleet pakket kopen kan, dan maken we je bestelwagen overal brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Natuurlijk kan je ook pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een auto van je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw heilige koe brandschoon kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je neefje wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze bedrijfswebsite voor meer voorlichtingen.

Jouw Ford staat maar dof op de oprit? Laat je auto door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je fiat weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na zoveel jaar buiten te zijn geweest is dat ook best logisch, maar geen zorgen, in liefhebbende handen komt alles weer goed. De gelakte laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Ons team is altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze bedrijfswebsite vele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig fonkelende automobiel voor je verblijf waar je graag naar kijkt.

Zodra je in je Mercedes stapt website kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een stralende bolide te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar zijn andere tactieken voor nodig. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je Mercedes weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een nieuwe Nissan? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van dat is wel erg aantrekkelijk? Dit wordt verkregen met nano-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw vierwieler kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glascoating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je huidige autolak heen welke enkele jaren blijft werken. Alvorens de glascoating kan worden gepoetst behoort de auto eerst grondig gewassen te zijn wilt het middel blijven plakken. Na deze glascoating valt het vuil en waterdruppels er probleemloos van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Ook de binnenkant van je bolide kunnen we compleet opknappen zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken werk van het gehele interieur, de stoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je interieur wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo smetteloos meer als in het begin. En wie wilt er nu genoegen nemen met een vies auto interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Renault net bij de auto dealer had opgehaald? Alle onprettige geuren die het interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je Jeep helemaal van binnen en buiten brandschoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Bovendien bestaat er een mogelijkheid om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw vierwieler schoon kan komen ophalen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je nichtje wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze site voor meer informatie.

Report this wiki page